CBS Klaverblad HB

naam:
ik heb:
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.

sluiten

PCBO Leeuwarden e.o.

Klaverblad HB is één van de 15 scholen van PCBO Leeuwarden e.o. Deze vereniging biedt vanuit een christelijke identiteit onderwijs op maat, bereikbaar en toegankelijk, met oprechte aandacht voor ieder kind.

De visie en de kernwaarden van het PCBO zijn op alle PCBO-scholen herkenbaar.

• Belangrijke waarden voor ons handelen zijn: respect, integer zijn, zorg voor de ander (solidariteit) en betrouwbaarheid.
  • We bieden betrouwbaar en goed onderwijs dat optimaal is afgestemd op de behoeften en wensen van kinderen en ouders.
  • De scholen zijn optimaal toegankelijk voor de kinderen die worden aangemeld.
  • We creëren een veilige leer- en werkomgeving voor ieder, zowel voor kinderen als voor medewerkers.
  • We zijn ambitieus en streven naar de hoogste kwaliteit: in de gemeente Leeuwarden willen we behoren tot de top van het primaire onderwijsveld. Onze scholen staan bekend als innovatieve, originele en goed geoutilleerde scholen, die werken met uitstekende leer- en hulpmiddelen, en die gericht werken aan voortgaande onderwijsvernieuwing en professionalisering van medewerkers.
  • We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Ons aanbod is ingebed in de nabije maatschappelijke omgeving. Waar nodig en nuttig werken we samen met relevante partners uit de schoolnabije omgeving. Waar mogelijk realiseren we meerwaarde voor andere doelgroepen dan onze primaire doelgroepen.

(meer over dit onderwerp)

Jubileum PCBO Leeuwarden e.o.